Wobby Hobby bij Bruna CityCentrum

Vanaf augustus 2020 verkoop ik naast mijn website producten bij de Bruna. Ook uit deze opbrengst maak ik cadeautjes voor het Ronald McDonald Huis in Veldhoven.

Sinds oktober 2021 kwam de vraag om voor Pink Ribbon wat te maken. Ik heb naast het bekende goede doel nu ook hiervoor een kleine hoeveelheid artikelen. (Deze artikelen zijn herkenbaar door het bekende ribbon bedeltje). Van deze opbrengst gaat jaarlijks een deel naar Pink ribbon.

Interview Ronald McDonald Zuid-Oost Brabant

Juli 2017 een interview gehad voor het huisbericht van het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Dit huisbericht is een nieuwsbrief van het Ronald McDonald Huis en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 5.000 exemplaren. Trots dat ik in hier in mag staan 🙂 

Wobby Hobby op de plank....
Dinsdag 9 februari een vitrine ingericht in Bibliotheek Veldhoven waar ik een aantal weken mijn missie mag tentoonstellen.

Wobby Hobby op de plank....
Dinsdag 9 februari een vitrine ingericht in Bibliotheek Veldhoven waar ik een aantal weken mijn missie mag tentoonstellen.

Wobby Hobby in een 'shop-in-shop'

2016 Openen we de deuren in het City Centrum samen met de cadeauwinkel Speesjaal van Stichting Severinus. Hier worden cadeau artikelen te koop aangeboden door 20 kleine ondernemers in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. 

Einde 'Bij de Burgemeester'

Verhuizing van Burgemeester van Hoofflaan naar het City Centrum.

Maandag 28-12-2015 hebben we enkele kasten overgehuist naar de nieuwe lokatie in het City Centrum. De week tussen kerst en nieuw zal de winkel gesloten zijn. We openen de nieuwe cadeauwinkel op 4 januari 2016 voor bezoekers.

Meerhovendag 28 juni 2015

Meerhovendag zomermarkt.... 23 graden, uitzicht op het park. Samen met DaCreativo leuke dag gehad en goed kunnen verkopen. Toch weer 35x een Handje Vol Geluk voor de kinderen en hun ouders die in het Ronald McDonald Huis verblijven. Leuke bestellingen gekregen, kortom prachtige dag !

De winkel "Bij de Burgemeester"

Van 15 november 2014 tot 2016 heb ik in de winkel aan de Burg.van Hoofflaan in Veldhoven gestaan