Handjevol Geluk

Info
Geef een handjevol geluk - en krijg een glimlach kado !
Een Handje Vol Geluk is een cadeautje bestaande uit gelukssymbolen.

Missie
Ieder jaar zoveel mogelijk "Handjes-Vol-Geluk" schenken aan het Ronald McDonald huis in Veldhoven waar gezinnen verblijven met een ziek kindje.

Dit "Handje Vol Geluk" is een organza zakje gevuld dat is gevuld met een beschermengeltje, een gelukspoppetje en kleine items die in het teken staan van geluk, hoop en liefde.

Ik maak sieraden, accessoires en kleine gelukscadeautjes. Het grootste deel van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in de vorm van zelfgemaakte gelukszakjes. Een klein deel is voor de aankoop van nieuwe materialen en het onderhouden van de website. Ik verkoop niet om winst te maken.

Ik focus me op kleine, positieve dingen om mij heen en ben van nature een "gever". Ik vind het fijn om een ander in het licht te zetten, te verrassen of te zien stralen. Vanuit hier is deze missie ontstaan. Daarom maak ik producten die in het teken staan van geluk. Een cadeautje, hiermee geef je iemand een fijn gevoel en maak je iemand blij !

Motto: GELUK GEEF JE DOOR

Bij elk verkocht artikel gaat de opbrengst opzij en maak ik "Handjes-Vol-Geluk" voor het Ronald McDonald huis. Help jij ook mee een beetje geluk te verspreiden?