17. okt, 2014

Handjevol Geluk

Info
Geef een handjevol geluk - en krijg een glimlach kado !
Een Handje Vol Geluk is een cadeautje bestaande uit gelukssymbolen.

Missie
Ieder jaar zoveel mogelijk "Handjes-Vol-Geluk" schenken aan het Ronald McDonald huis in Veldhoven waar gezinnen verblijven met een ziek kindje.

Dit "Handje Vol Geluk" is een organza zakje gevuld dat is gevuld met een beschermengeltje, een gelukspoppetje en kleine items die in het teken staan van geluk, hoop en liefde.

Beschrijving
Ik laat me graag door kinderen inspireren en de kleuren in de natuur.

Ik maak graag sieraden, accessoires en kleine cadeau artikelen. Een groot deel van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in de vorm van deze zelfgemaakte gelukszakjes. Een kleiner deel is voor de aankoop van de materialen en het onderhouden van deze website. Ik verkoop niet om winst te maken, maar om mensen te helpen.

Ik focus me op kleine, positieve dingen om mij heen en ben van nature een "gever". Ik vind het fijn om een ander in het licht te zetten, te verrassen of te zien stralen. Hieruit is mijn missie ontstaan. Daarom maak ik producten die in het teken staan van geluk. Een cadeautje, hiermee geef je iemand een fijn gevoel en maak je iemand blij !

Motto: GEEF GELUK DOOR !

Bij elk verkocht artikel gaat de opbrengst opzij en maak ik "Handjes-Vol-Geluk" voor de kinderen die in het Ronald McDonald huis verblijven. Help jij mee een beetje geluk te verspreiden?