Wie ben ik...

Ik ben Miriam en woon in Veldhoven. Ik ben getrouwd en heb twee lieve dochters. Sinds 2010 ben ik erachter gekomen dat ik ook een creatieve kant heb. Na het vele scrapbooken en 3D kaarten maken ben ik begonnen met het maken van sleutelhangers. Begin 2013 ben ik begonnen mijn creaties op facebook te zetten onder de naam Wobby Hobby (bedacht door mijn dochters) In 2015 ben ik zelf mijn website gaan maken en heb ik mijn producten online gezet. Tegelijkertijd kwam de kans om in een shop-in-shop winkel mijn spullen aan te bieden. Sinds augustus 2020 kreeg ik de mogelijkheid om in een winkel in het CityCentrum (Bruna) mijn spullen te verkopen. 


Mijn producten zijn naast de sleutelhangers uitgebreid en staan vaak in het teken van geluk. De meeste terugkerende producten zijn gelukspoppetjes, boekenleggers, doosjes, tashangers, sieraden, gelukscadeautjes en engeltjes.

De opbrengst van Wobby Hobby gaat naar een goed doel. Ik heb gekozen voor het Ronald McDonald Huis in Veldhoven. Hier verblijven gastgezinnen gedurende een bepaalde tijd omdat ze een ziek of een te vroeg geboren kindje hebben. Mijn bijdrage voor het goede doel is kleine geluks cadeautjes te maken en die te schenken aan deze gezinnen. Ik noem deze gelukszakjes "een Handje Vol Geluk"

Handjes Vol Geluk

Handjes Vol Geluk

Sinds 2014 ga ik een paar keer per jaar naar ‘Het Huis’ om daar deze Handjes Vol Geluk af te geven. Met trots kan ik melden dat er sinds 2014 al meer dan 2100 gezinnen dit cadeautje hebben ontvangen en dat dit zeer gewaardeerd wordt !

Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van een kindje dat is opgenomen in het MMC te Veldhoven.

Wil je meer weten over Het Huis, of de Huiskamer waarin de kinderen even kunnen vergeten dat ze ziek zijn en dit een plek is voor het hele gezin om even tot rust te komen en waar de kinderen kunnen spelen, kijk dan op deze link: http://www.kinderfonds.nl/huis-zuidoost-brabant/het-huis

Ingang bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Ingang bij het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.